Автобуси превозват безплатно пловдивчани до София за Щраус Оркестра Виена!

Автобуси превозват безплатно пловдивчани до София за Щраус Оркестра Виена!

начало » Новини » Автобуси превозват безплатно пловдивчани до София за Щраус Оркестра Виена!

Автобуси превозват безплатно пловдивчани  до София за Щраус Оркестра Виена!

Билетите за концерта в Пловдив свършиха

АРТ БГ  организира безплатен превоз за всички пловдивчани, които желаят да гледат концерта на Щраус Оркестра Виена на 8 декември в София, зала 1 на НДК. 

На 8 декември точно в 18 ч няколко автобуса ще потеглят към София от паркинга на хотел Тримонциум Принцес и ще се върнат в Пловдив веднага след концерта. За да бъдат допуснати на борда на автобусите, пътниците трябва да покажат на шофьорите своите билети за концерта на Щраус Оркестра Виена същата вечер.

 В Пловдив билетите за събитието в столицата могат да бъдат закупени от касата пред Община Пловдив и в партньорската мрежа на Eventim – верига магазини Германос, Офис 1, Пикадили, бензиностанции OMV и други.

„След като билетите за първото гостуване на виенския оркестър в Концертна зала Пловдив бяха напълно разпродадени, интересът към събитието продължи да бъде голям и за нас беше съвсем логично да отговорим на търсенето като поканим пловдивчани на концерта в София“, разказа Петър Харалампиев от АРТ БГ.

В София Щраус Оркестра Виена ще излязат на сцената на НДК в два поредни дни – на 8 и 9 декември като за концерта на 9 декември билетите свършиха още преди един месец. Ограничени количества за 8 декември все още има от всички ценови категории  в мрежата на Eventim и НДК.