Bond пристигат у нас с бебе и детегледачка

Bond пристигат у нас с бебе и детегледачка

начало » Новини » Bond пристигат у нас с бебе и детегледачка

Bond пристигат за концерта си утре в зала 1 на НДК заедно с наскоро родения син на басистката Гай-И Уестърнхоф и неговата детегледачка, която се грижи за бебето по време на всички професионални ангажименти на именитата музикантка с китайски произход.

Десетки фенове се готвят да посрещнат момичетата от Bond на аерогара София утре в 13:30, когато ще кацнат на терминал 2 с полет от Лондон.

Сред почитателите на сексапилните музикантки, които ще ги очакват на летището, ще бъде и квартет Хипнотик, формацията сочена за българския еквивалент на Bond у нас.

По време на престоя си в София Bond ще отседнат във Витоша парк хотел. Любезните домакини са подготвили за тях изкушаващи комплименти – първокласна швейцарска бонбониера и френско розе от лимитирания резерв на хотела, които ще ги очакват в луксозните им стаи.

Bond ще излязат на сцената в зала 1 на НДК точно в 20 ч. , а вратите на залата ще бъдат отворени за публика още в 19 ч. Четирите момичета ще свирят както песни от новия си албум Play, така и обичани класически композиции, включени в по-старите им студийни издания.

След края на концерта Bond са пожелали да вечерят заедно със своите домакини от Продуцентска компания АРТ БГ в реномиран столичен италиански ресторант.

Билети за концерта на Bond утре, 25 април, все още има и те могат да бъдат закупени в Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim на цени между 40 и 80 лв. и ВИП места от 100 лв.