CHAMBAO

CHAMBAO

Велико Търново, 7 юни, Летен театър, 21:00ч.

Информация

 Лятото на 2014-та започва с една любима дума – “CHAMBAO”! Любовта към юга ще зареди Велико Търново на 7 юни, точно в началото на лятото. 

Само за няколко години испанската група CHAMBAO спечели сърцата на фенове по цял свят. Никой не крие в тайна рецептата на успеха, защото тя се усеща, веднага щом се докоснете до тези артисти, до вълшебната им музика. Тайната се нарича любов. Цялото творчество на CHAMBAO е заредено с любов към живота, към емоциите, човешките желания, слабости и силата да преодолееш и най-трудните моменти. Изразени в смесицата от стиловете фламенко, чил, джаз, етно и електронна музика, песните на испанците се превръщат в музика за всяка жадна за живот душа. 
 
CHAMBAO очарова своята публика при всеки концерт. Самите музиканти споделят, че обожават да са на сцената. Най-вълнуващите им концерти са били в държавите с по-необуздана публика. 
 
Всички ги обичат, именно заради този заряд, който носят и оставят след себе си. Заредете лятото с настроение и горещи плажни ритми. На 7 юни, от 21:00 часа Летен театър Велико Търново се превръща в плажно парти, на което всеки може да дойде облечен, както му душа иска, освободен и отдаден на музиката на страстния юг.
 
Концертът на CHAMBAO се осъществява по специалната покана на Община Велико Търново и е част от кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.
 
Можете да закупите първите 300 билета с 10 лева отстъпка. Промоционалните цени са от 10 до 50 лева и ВИП – 70 лева.
 
Билети се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg .