CHAMBAO правят изявление към феновете си за концерта във Велико Търново!

CHAMBAO правят изявление към феновете си за концерта във Велико Търново!

начало » Новини » CHAMBAO правят изявление към феновете си за концерта във Велико Търново!

 Скъпи приятели от Велико Търново, днес 7 юни преместваме концерта на CHAMBAO във Велико Търново на 22-ри юни, неделя, от 19:00ч. в Дворец на Културата и Спорта (ДКС) „Васил Левски“. Поради лошите метеорологични условия, цялата сцена е мокра и има опасност от токов удар. Опасно е както за групата, така и за публиката, и за целия технически екип. Времето не позволява на групата да свири, въпреки тяхното желание! Много съжаляваме за неприятната ситуация, която се създаде! Надяваме се да се видим на 22-ри юни и да се насладим всички заедно на концерта на CHAMBAO, вече на закрито, без опасност от неблагоприятни метеорологични условия. Мястото е ДКС „Васил Левски“, 19:00ч. Залата е по-голяма от Летния театър и ще има повече места за онези, които не успяха да си закупят билети за театъра, поради изчерпване на количествата. 

Целувки от CHAMBAO!!!
 
Билетите от 7 юни важат и няма нужда да се презаверяват! На място пред ДКС “Васил Левски” ще бъдат заменени за билети на същите места и в същата ценова категория. 
 
Билетите са на цени от 20 до 70 лева и се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.