DRAGANA MIRKOVIC празнува рожден ден в София!

DRAGANA MIRKOVIC празнува рожден ден в София!

DRAGANA MIRKOVIC празнува рожден ден в София!

начало » Новини » DRAGANA MIRKOVIC празнува рожден ден в София!

DRAGANA MIRKOVIC празнува рожден ден в София!

Сръбската звезда DRAGANA MIRKOVIC подкрепи с две ръце финалистите в един от последните концерти на „Гласът на България“. Певицата, издала вече 20 албума, сподели, че такива таланти не се срещат всеки ден. DRAGANA беше възхитена и почти се разплака, когато чу изпълнението на песента „Алилуя“. Оценките, които даде като жури, бяха подкрепени от цялата публика и подействаха като стимул на всеки от изпълнителите, за да продължат напред. Самата DRAGANA се усмихваше през цялото време и разкри, че е изпитвала голяма емоция и се е вълнувала наравно с младите изгряващи звезди. Изпълнението на „Luce moe” накрая на шоуто беше подарък от сръбкинята за българската публика и покана за предстоящия голям купон на концерта й на 8 юни, в зала 1 на НДК, от 20:00 часа.

По-късно след „Гласът на България“ DRAGANA MIRKOVIC заедно със съпруга си Тони и нейния екип от гримьори, стилисти, масажист, шофьор и охрана бяха приветствани в Ресторанта на звездите “PS Food & Drinks” (бул. Витоша 85) по специална покана от шефа на заведението Ангел Цонцаров по случай неговия рожден ден. Кралицата на сръбската естрадна и фолк музика поздрави рожденика с нейна любима песен от новия й албум – „Drugovi”. Всички останаха удивени от поднесените ястия, в които се наблягаше на традиционната японска кухня, но не беше пропуснато и така обичаното от сърбите три вида добре приготвено месо, гарнирано с шест вида салати. Десертът направо разтопи певицата. Тя сподели, че толкова вкусна торта от моркови не е яла никога.

„Фантастично си прекарах в България! Нямам търпение да се върна за концерта си на 8 юни.“ – открито признава DRAGANA MIRKOVIC.

Концертът на DRAGANA MIRKOVIC в София е на 8 юни, в зала 1 на НДК, от 20:00ч.
Можете да  закупите билети от Билетен център НДК, на касите на вериги магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg.