DRAGANA MIRKOVIC пристига с духов оркестър!

DRAGANA MIRKOVIC пристига с духов оркестър!

начало » Новини » DRAGANA MIRKOVIC пристига с духов оркестър!

Сръбската звезда DRAGANA MIRKOVIC ще пее на концерта си в София на 8 юни заедно с духови музиканти. Те са част от Националния сръбски фолклорен оркестър, който представлява Сърбия на народни фестивали и в международни участия. Музикантите всяка година стават част от известния фестивал на духовата музика в Гуча, Сърбия. Там те се надсвирват с много други професионалисти. DRAGANA MIRKOVIC споделя, че обожава да пее в музикалния съпровод на духовите инструменти, „тогава гласът се откроява ярко и мелодията става по-емоционална“. Очертава се концертът да бъде истински фурор от луди ритми и танци. Музикантите са професионалисти в създаването на гореща атмосфера между огромната аудитория. Самата DRAGANA подготвя сетлиста си за концерта в София според българската публика. След специално проучване кои са най-харесваните и обичани хитове, както и предпочитаните песни от новия й албум „20“, певицата планира един наистина силен и сърцат концерт, емоционален подарък за българската публика. Сръбкинята много обича да се връща в България и винаги акцентира колко невероятни са българските фенове и как се забавляват.

Тази година DRAGANA MIRKOVIC планира огромно турне, което включва 7 концерта в Швейцария, 12 концерта в Австрия, 7 – в Германия, 2 – във Франция, 1 – в България, 2 – в Сърбия, 1 – в Хърватска, 2 – в Гърция и други, все още необявени офоцоално.

Концертът на DRAGANA MIRKOVIC в София е на 8 юни, в зала 1 на НДК, от 20:00ч.

Билетите са на цени от 20 до 60 лева.

Можете да  закупите билети от Билетен център НДК, на касите на вериги магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg.