Драгана Миркович си купи замък в Австрия

Драгана Миркович си купи замък в Австрия

начало » Новини » Драгана Миркович си купи замък в Австрия

От началото на 2010 г Драгана Миркович е щастлива притежателка на разкошен замък в Австрия, похвали се самата певица малко преди да пристигне в България.

Заедно със съпруга си и децата си Миркович вече втора година живее в обявения за паметник на културата от австрийските власти замък Ебенфурт.

В продължение на няколко столетия великолепният образец на средновековната архитектура бил безпризорен и обречен на упадък, вандалски нашествия и природни бедствия.

Миркович и съпругът й обаче били възхитени от съчетанието на прекрасна природа около замъка Ебенфурт, неговата красота и достолепие. При закупуването му двамата дали твърдо обещание, че ще се посветят на пълната му реставрация.

Нещо повече, те били твърдо убедени, че мястото не след дълго отново ще се изпълни с живот и ще се превърне в средище на светски и културни събития в областта, организирани от самите домакини.

Драгана Миркович пристигна днес в България, два дни преди грандиозния съвместен концерт с другата голяма звезда на сръбската музика Весна Змиянац. Двете ще изнесат повече от два часа шоу със супер хитове на 16 юни в зала 1 на НДК.

Билетите за концерта са на цени от 20 до 40 лв и ВИП места от 60 и 80 лв.

Повече информация на официалния сайт на замъка Ебенфурт:
http://www.schloss-ebenfurth.at/

 

Информация за концерта

Пускат билети за концерта на Драгана и Весна по 20 и 30 лв.

Весна Змиянац с нова визия на концерта в София

Драгана и Весна пеят в София над два часа и половина