Хулио Иглесиас вдигна на крака публиката в Чили

Хулио Иглесиас вдигна на крака публиката в Чили

начало » Новини » Хулио Иглесиас вдигна на крака публиката в Чили

Хулио Иглесиас вдигна на крака публиката в Чили

Най-успешният латино певец на всички времена Хулио Иглесиас направи незабравима вечерта на 13 април за повече от десет хиляди фенове в Сантяго,Чили в рамките на тазгодишното си световно турне, част от което ще стане и София на 13 юни в Арена Армеец.

Хулио Иглесиас започна своето шоу със специален аранжимент на песента Nathalie, с което леко обърка и най-фанатичните си чилийски фенове , които имаха затруднения с разпознаването на песента, поради промяна на някои от акордите в мелодията.

Въпреки студа в южноамериканската есенна нощ , публиката в Сантяго не спря да пее и ръкопляска в ритъм с непреходните песни на магнетичния испанец.

Като естествен завършек на изпълнението си артистът дари почитателите си с „La Vida Sigue Igual”, по време на което гласът му трудно можеше да бъде чут – всички фенове пееха като един песента, която за повечето от присъстващите двойки по всяка вероятност е синоним на любовта им.

За финал на своето шоу Хулио Иглесиас изпълни “My Way” на испански, след което публиката го аплодира на крака в продължение на няколко минути, принуждавайки го да се завърне два пъти на сцената.

По всичко личи, че и пред българска публика  на 13 юни в Арена Армеец големият артист ще изпее най-големите си хитове, които звучат и в новия му албум, озаглавен   „1“ – двойна колекция от 35 от най-емблематичните му песни, записани наново и с нов прочит. „1“ може да бъде намерен на българския музикален пазар от 23 април, издание на Вирджиния Рекърдс.

Билети за концерта на Хулио Иглесиас на 13 юни в Арена Армеец могат да бъдат закупени от касите на НДК, Арена Армеец и от разпространителската мрежа на Eventim на цени между 60 и 120 лв.