Ishtar иска пъдпъдъчи яйца за двата си концерта в София

Ishtar иска пъдпъдъчи яйца за двата си концерта в София

начало » Новини » Ishtar иска пъдпъдъчи яйца за двата си концерта в София

Броени дни остават до пристигането на Ищар Алабина за турнето й в началото на юни. Певицата каца на летище София на 1 юни с директен полет от Париж и ще отседне в парк хотел „Витоша“ по време на престоя си в София.

Изрично искане на певицата към организаторите е да набавят 20 пъдпъдъчи яйца, които ще й помогнат да поддържа в перфектно състояние гласа си, за да изнесе цели два концерта на 5 юни в зала 1 на НДК.

Както е известно, концертът на Ищар Алабина от 21 ч на 5 юни бе напълно разпродаден още преди месец и поради нестихващия интерес към събитието певицата се съгласи да направи още едно шоу от 18.30 ч същия ден.

Билети за концерта на Ищар Алабина от 18.30 ч на 5 юни все още има на цени от 30 до 60 лв. и ВИП места от 80 до 100 лв. Те могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, разпространителската мрежа на Eventim, в това число верига магазини Germanos, Office 1, Picadilly, както и онлайн на Eventim.bg

Организаторите напомнят, че Ищар Алабина пристига още на 1 юни, за да вземе участие в големия детски празник, с който ще бъде открит новият спортно-развлекателен център RestART ( ж.к. Люлин, бул. „Джавахарлал Неру“ 30).

На следващия ден певицата заминава за Варна, откъдето стартира турнето й – на 3 юни е шоуто й в Летния театър на Морската столица.

На 4 юни Ищар Алабина е в Бургас, на 5 юни от 18.30 и от 21 ч – в София и на 6 юни – в Пловдив.

 

Ishtar откри уникален спортно-развлекателен център

Ishtar на романтична разходка из Варна със съпруга си

Ishtar с втори концерт в София

Билети за концерта от 18:30

Ishtar открива сезона на “Марина Диневи” в “Свети Влас”

Ishtar открива новия спортно-развлекателен център restART

Ishtar пристига с бенд и балет

Инфо за концерта в Бургас

Ishtar с концерт и в Пловдив

Ishtar във Варна и София

Ishtar с блиц визита през април