Ishtar на романтична разходка из Варна със съпруга си

Ishtar на романтична разходка из Варна със съпруга си

начало » Новини » Ishtar на романтична разходка из Варна със съпруга си

Ищар Алабина ще пристигне във Варна заедно със съпруга си по повод концерта си на 3 юни в Летния театър. Певицата ще остане в морската столица два дни, за да се срещне с медии и фенове, а в свободното си време от почти цял ден до концерта екзотичната дама от Израел е решила да посвети на романтични разходки из града с любимия си.

Световноизвестната певица ще пристигне още на 2 юни с полет от София на аерогара Варна. Там ще я очаква луксозен Шевролет Орландо, който ще бъде на нейно разположение по време на целия й престой по Черноморието благодарение на „Каргоекспрес“, официален дилър на Шевролет за Варна.

Със своя дързък дизайн и практичност най-новото попълнение от моделната гама на Шевролет не само изцяло отговаря на силния характер на певицата, но й осигурява в най-висока степен нейния комфорт. Шестте въздушни възглавници и електронната стабилизираща система на Орландо гарантират пълната сигурност на Ищар Алабина на пътя.

Във Варна Ищар Алабина ще нощува в хотел „Капитол“, където специално за нея и съпруга й домакините са предвидили най-луксозния ВИП апартамент. По изрично изискване на певицата в спалнята й трябва да се поддържа постоянна влажност на въздуха, щадяща гласните й струни при задължителното й разпяване сутрин след закуска.

В програмата на Ищар Алабина и съпруга й освен обиколка из центъра на Варна е включено и посещение в ресторанта на казино „Черно море“, където певицата ще се наслади на пищна интимна вечеря в компанията на стари приятели.

След концерта на 3 юни във Варна, Ищар Алабина заминава за Бургас, където ще пее на 4 юни. На 5 юни певицата ще изнесе два концерта в София, а на 6 юни е в Пловдив.

 

Ishtar откри уникален спортно-развлекателен център

Билети за концерта във Варна

Ishtar с втори концерт в София

Ishtar открива новия спортно-развлекателен център restART

Ishtar открива сезона на “Марина Диневи” в “Свети Влас”

Ishtar пристига с бенд и балет