Концертът на Lord of The Dance във Велико Търново – разпродаден. Пускат втори концерт!

Концертът на Lord of The Dance във Велико Търново – разпродаден. Пускат втори концерт!

начало » Новини » Концертът на Lord of The Dance във Велико Търново – разпродаден. Пускат втори концерт!

Lord of The Dance избраха Велико Търново за начало на тяхното турне у нас през 2012г. Поради големия интерес артистите от световноизвестния спектакъл Lord of The Dance ще направят още един концерт във Велико Търново, на 17 октомври, от 19ч., в ДКС „Васил Левски“. Още вечерта на 16 октомври, по специална покана на кмета на Велико Търново – г-н Даниел Панов, артистите ще гледат шоуто Звук и светлина, на крепостта Царевец.

За първи път във Велико Търново ще бъдат организирани два поредни концерта на обичаните в цял свят Lord of The Dance. Тези събития ще повлияят положително кандидатурата на гр.Велико Търново за Европейска столица на културата 2019.

След втория концерт във Велико Търново Lord of The Dance ще гостуват и в София, на 19 октомври, от 20ч., в зала 1 на НДК.

Първоначално концертът на 17 октомври бе обявен за гр. Варна. По желание на меджмънта на артистите да присъстват на шоуто Звук и светлина, както и да бъдат гости на гр. Велико Търново още един ден, мястото на концерта се промени. Закупените билети за концерта във Варна могат да се използват за същите категории за концерта на 17 октомври във Велико Търново или да бъдат върнати на касите, от където са взети до 20 октомври 2012г.

Актуалните дати за концертите на Lord of The Dance са:

Велико Търново – 17 октомври, 19ч., ДКС „Васил Левски“.
Велико Търново – 18 октомври, 19ч., ДКС „Васил Левски“.
София – 19 октомври, 20ч., зала 1 на НДК.

Специално за тези два концерта на Lord of The Dance билети за Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Габрово, Ловеч, Русе, Плевен, Дебелец и Севлиево ще могат да бъдат закупувани от днес от Туристически информационен център Велико Търново и обектите от вериги магазини Германос, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от Eventim.bg.

Първите 300 билета за концерта на 17 октомври ще бъдат продавани на промоционални цени с 10лв. отстъпка, като до изчерпване на количествата ще струват от 10 до 40лв. и ВИП места от 50лв., а след това редовните цени ще са от 20 до 50лв. и ВИП места от 60лв.