Найджъл Кенеди и Пловдивската филхармония, Античен театър Пловдив

Найджъл Кенеди и Пловдивската филхармония, Античен театър Пловдив

Информация

 

Малко повече от година след последния си гала концерт у нас през юни 2009 г., големият английски цигулар Найджъл Кенеди спази обещанието си да се завърне съвсем скоро на българска земя:
 
На 1 септември 2010 от 20 ч. виртуозният изпълнител ще излезе на сцената на Античния театър в Пловдив с музиканти от Пловдивската филхармония. Заедно те ще изпълнят класически композиции на Дюк Елингтън и Бах.
 
Концертът ще открие официално традиционния Есенен салон на изкуствата, който се провежда ежегодно в Града под тепетата.
 
Билети за концерта на Найджъл Кенеди и Пловдивската филхармония на 1 септември в Пловдив са вече в продажба на цени между 30 и 100 лв и могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim и касата пред община Пловдив.
 
Найджъл Кенеди е може би най-атрактивният съвременен изпълнител на класическа музика. Известен със своята ексцентричност, Кенеди вече две десетилетия предизвиква критиката и обществеността с поведението, външния си вид и избора си на репертоар.
 
Често забелязван както на улицата, така и на концерти, облечен с фланелка на любимия си футболен отбор Астън Вила, големият цигулар оставя характерен отпечатък върху музиката, която изпълнява с цялото си сърце и душа.
 

 

No images!