Още един концерт на Lord of the dance на 3 ноември!

Още един концерт на Lord of the dance на 3 ноември!

начало » Новини » Още един концерт на Lord of the dance на 3 ноември!

Продуцентска компания АРТ БГ официално обяви още една дата за спектакъла на Lord of the Dance и това е 3 ноември в зала 1 на НДК!

Въпреки че в тазгодишното есенно турне на Lord of the Dance бе планирана една  дата за България – 2 ноември, интересът към най-успешното танцово шоу на всички времена за пореден път се оказа огромен и след усилени преговори с мениджмънта на мега продукцията втората дата е вече факт.

„ В България гостуванията на Lord of the Dance са едни от най-запомнящите се за артистите и най-топло приемани от публиката. Ето защо потвърждаваме втори концерт в София вместо още един в Букурещ“, сподели в кореспонденция с организаторите тур мениджърът на продукцията.

Билетите за шоуто на 2 ноември са вече почти разпродадени, но все още могат да бъдат намерени ограничен брой места в залата.

От днес в продажба тръгват местата за шоуто на 3 ноемри в Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim,  в това число вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1  и бензиновстанции OMV в цялата страна. Цените са между 30 и 60 лв, и ВИП места от 80 и 100 лв.

Солистите на Lord of the Dance се надиграват с български клубове за ирландски танци