Предстоящо:Lord of the Dance с ексклузивен концерт на 2 ноември

Предстоящо:Lord of the Dance с ексклузивен концерт на 2 ноември

Информация

Продуцентска компания АРТ БГ има удоволствието да зарадва хилядите почитатели у нас на легендарното танцово шоу на Michael Flatley Lord of the Dance с радостната новина, че България отново е включена и в тазгодишното турне на артистите!

Този път ирландците ще гостуват за един ексклузивен концерт в София на 2 ноември 2011 г. в зала 1 на НДК. Билетите за концерта на Lord of the Dance са в продажба от днес и могат да бъдат закупени от Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim на цени от 30 до 80 лв и ВИП места от 100 лв.

През лятото на 2010 година най-голямото пътуващо танцово шоу Lord of the Dance постави своеобразен рекорд по гледаемост у нас – 22 000 човека в 4 български града посетиха осемте концерта на феноменалните ирландци и аплодираха със сълзи на очи вълнуващата актьорска игра и майсторските танцови умения на внушителната трупа от над 80 човека на сцената.

Характерната хореография, представяща едновременно модерни елементи и класически ирландски танци, пищната сценография , впечатляващите светлинни ефекти и драматичната музика  на Ронан Хардиман превръщат Lord of the Dance в един незабравим спектакъл, който оставя у зрителите желание да бъде гледан още и още пъти.
 Lord of the Dance е повече от музикален и танцов спектакъл – това е пътуване във времето и пространството, което пренася зрителя в древна келтска легенда, представяща по семпъл, но запомнящ се начин вечната борба между Доброто и Злото. Едно е сигурно – никой не е в състояние да остане равнодушен към героите на сцената.
Създадено от Майкъл Флетли през 1996 г. шоуто Lord of the Dance вече 14 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Видяно от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, Lord of the Dance чупи всички установени бокс офис рекорди и си завоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.

Летни цени на билетите
Отново огромен интерес към шоуто, втора дата за България
Lord of the Dance се надиграват с местни клубове за ирландски танци
Световна премиера на нови костюми, декори  сценография на 2 и 3 ноември в София

No images!