Пускат билети за концерта на Драгана и Весна на цени 20 и 30 лв.

Пускат билети за концерта на Драгана и Весна на цени 20 и 30 лв.

начало » Новини » Пускат билети за концерта на Драгана и Весна на цени 20 и 30 лв.

20% отстъпка от пътуване с автобус за притежателите на билети за концерта

Поради големия интерес към концерта на Драгана Миркович и Весна Змиянац на 16 юни , за зрители вече е отворен и балконът в зала 1 на НДК. Местата за него ще бъдат на ексклузивни цени от 20, 25 и 30 лв.

„Цената наистина си заслужава, имайки предвид, че двете звезди на балканската музика ще направят близо 3-часов концерт и то само с мега хитовете, които всички техни почитатели очакват“, коментира продуцентът от АРТ БГ Петър Харалампиев.

Ограничени количества билети за концерта на партера на залата все още има и те могат да бъдат закупени в Билетен център НДК и в мрежата на Eventim.

Специално за почитателите на Драгана Миркович и Весна Змиянац Юнион Ивкони и АРТ БГ са предвидили 20 % отстъпка от цената на автобусните билети за вътрешни превози по всички дестинации.

Всичко, което трябва да направят пътниците, за да се възползват от промоцията е, да представят своя билет за концерта на Драгана Миркович и Весна Змиянац в офисите на Юнион Ивкони в цялата страна при закупуване на места в автобусите на компанията.

Повече информация за промоцията:
Официален сайт на Юнион Ивкони: http://www.union-ivkoni.com/

 

Информация за събитието

Драгана Миркович си купи замък в Австрия

Весна Змиянац с нова визия на концерта в София

Драгана и Весна пеят в София над два часа и половина