Пускат допълнителни билети за Лепа Брена!

Пускат допълнителни билети за Лепа Брена!

начало » Новини » Пускат допълнителни билети за Лепа Брена!

Поради големия интерес към утрешния грандиозен концерт на Лепа Брена в новата Арена Армеец в продажба са пуснати допълнителни места в сектори А и C на ниво 1, съобщиха от АРТ БГ.

Междувременно в Арена Армеец тече сериозна подготовка по изграждането на сцената за шоуто на най-обичаната у нас легенда на югофолка. Освен специална сценография, над сцената ще има голям видео екран, който ще допълва въздействието на спектакъла с модерни визуални ефекти.

Особена атракция ще бъдат ретро автомобил и култов мотор „Харли Дейвидсън“, които ще присъстват на сцената, както и шейхът от едноименния хит на Лепа Брена. Още много изненади очакват зрителите в Арена Армеец утре, между които балет със специална хореография, пироефекти  и други.

Във връзка с пропускателния режим организаторите предоставят схема на залата за всички,  закупили билети за концерта и приканват придружителите на малолетни и непълнолетни лица да попълнят специална декларация в два екземпляра и да я представят на входа.  Декларацията може да бъде изтеглена оттук.

В залата деца до 7 години ще се допускат безплатно. Входовете ще бъдат отворени за влизане точно в 18 часа.
Организаторите приканват зрителите да пристигнат навреме, за да не се получават струпвания. Столичен Автотранспорт е подсигурил зачестен график на всички линии около залата в часовете преди и след концерта.  Има паркинг за автомобили – 907 места, които се заплащат на цена от 3 лв.
Пушенето в залата и фоайетата е строго забранено.
Снимането с лични фотоапарати и камери по време на концерта не е позволено.