Пускат още 1000 промо билета за Лепа Брена, първите 3000 изчерпани светкавично!

Пускат още 1000 промо билета за Лепа Брена, първите 3000 изчерпани светкавично!

начало » Новини » Пускат още 1000 промо билета за Лепа Брена, първите 3000 изчерпани светкавично!

3000 промоционални билета за грандиозния концерт на Лепа Брена на 3 декември в новата Арена Армеец София бяха изчерпани за по-малко от две седмици.  При този голям интерес се очаква  продажбите  за София да надминат дори тези за първия концерт от новото световно турне на певицата в  Белградска Арена на 20 октомври в Сърбия.
Като жест към най-големите фенове на сръбската супер звезда организаторите от Продуцентска компания АРТ БГ пускат в продажба още 1000 билета на феноменални цени – от 10 до 40 лв.

Те могат да бъдат закупени на касата на Арена Армеец, Билетен център НДК и мрежата на Eventim, в това число вериги магазини Германос, Офис 1 , Пикадили, бензиностанции OMV и др.

След като бъдат продадени и допълнителните промо билети, местата за концерта ще  бъдат на редовни цени от 20 до 50 лв.

Концертът на Лепа Брена на 3 декември в Арена Армеец София е на път да се превърне в събитието на годината за почитателите на балканската музика в България – както стана ясно, най-обичаната сръбска прима ще се завърне триумфално на голяма сцена у нас след историческия си концерт на Националния стадион „Васил Левски“ през 1990 г., който и до днес остава най-посещаваното музикално събитие в България за всички времена.