Танцьорите от „Lord of the Dance” пристигат в Гранд хотел „Варна”

Танцьорите от „Lord of the Dance” пристигат в Гранд хотел „Варна”

начало » Новини » Танцьорите от „Lord of the Dance” пристигат в Гранд хотел „Варна”

Домакините ще ги гощават с кътък, жътварска салата и кебапчета. Вечерта на 1 юни ирландските крале на танца ще се забавляват в клуб „Тра-ла-ла” Варненските поклонници на танца нетърпеливо отброяват последните дни до появата на танцово шоу №1 в света на сцената на Двореца на културата и спорта.

На 1 юни вечерта трупата на „Lord of the Dance” пристига във Варна за своите първи концерти от турнето им в България за 2010 г. Гостите ще бъдат настанени в хотел „Рубин” в комплекса на гранд хотел „Варна”. В сърцето на най-стария български курорт “Св.Св. Константин и Елена” те ще могат да се отдадат на активен отдих в басейните и спа комплекса. Домакините са включили в менюто на танцьорите няколко типични български гозби, които те държат да опитат – кътък с печен пипер, жътварска салата, супа топчета, прословутите български кебапчета, зелен боб плакия. Няма да липсват и характерни ястия от италианската, френската и американска кухня с телешко, пуешко, риба и много зеленчуци. След вечерята в Гранд хотел „Варна” ирландските танцови законодатели ще се забавляват на партито за откриването на летния клуб „Тра-ла-ла” на крайбрежната алея в морската столица.

След тоталното изкупуване на всички билети за първоначално обявения концерт – на 3 юни, сега с експресно темпо се разпродават билетите за втория извънреден концерт. Предпочитани са билетите от 50, 60 и 80 лв., които осигуряват много добра позиция за внимателно проследяване на пъргавите стъпки на ирландските виртуози на танца. Билети могат да се открият на касите в ДКС и в системата на eventim.bg.