Цеца Величкович пристига с чартърен полет на 18 Април

Цеца Величкович пристига с чартърен полет на 18 Април

начало » Новини » Цеца Величкович пристига с чартърен полет на 18 Април

На 18 април най-голямата звезда на сръбската музика Цеца Величкович ще кацне с частния си самолет на ВИП терминала на аерогара София. Целта на посещението й  е поредица от работни срещи във връзка с концерта й на 22 май в Арена Армеец София.

Цеца ще остане в София в рамките на едно денонощие и ще пренощува в специално подготвен за нея ВИП апартамент във Витоша парк хотел.

Дългоочакваното шоу на Цеца Величкович у нас е част от голямото й европейско турне тази година, което ще премине още през Швейцария, Австрия, Германия, Франция и разбира се, през Балканите.

Този уикенд Цеца Величкович излезе на сцена пред словенска публика в Любляна в две поредни вечери в препълнени зали с екзалтирани фенове. Звездата показа отлична форма и пя два часа и половина с огромна енергия, а накрая зарадва своите фенове с цели три биса.

Следващите концерти на Цеца Величкович са в Цюрих на 7 и 8 април, след което я очакваме у нас за кратко преди голямото й завръщане пред българска публика в Арена Армеец на 22 май.

Билети за концерта на Цеца Величкович у нас могат да бъдат закупени от касата на Арена Армеец, Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim на цени от 20 до 60 лв.