Цеца Величкович в София на 22 май

Цеца Величкович в София на 22 май

Цеца Величкович в Арена Армеец София на 22 май

Информация

След като преди няколко дни Цеца Величкович със задоволство обяви в Интернет края на тежък период в живота си и началото на ново концертно турне тази година, Продуцентска компания АРТ БГ има удоволствието официално да потвърди гостуването й у нас на 22 май в Арена Армеец София.

Датата за нашата страна най-сетне е факт след финализирането на дълги месеци изтощителни преговори с голямата звезда на сръбската музика поради множеството западноевропейски дати, които е планирала в рамките на бляскавото си завръщане на музикалната сцена.

Продуцентска компания АРТ БГ изказва специални благодарности за съдействието на министъра на спорта г-н Свилен Нейков при уточняването на датата за концерта, имайки предвид голямата заетост на Арена Армеец за този период.

Билетите за концерта на Цеца Величкович тръгват в продажба  на 22 февруари.

Билетите ще могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа на Eventim, касата на Арена Армеец и Билетен център НДК. Първите 3000 билета ще бъдат продавани на промоция между 15 и 50 лв., след което цените ще са между 20 и 60 лв.

СВЕТЛАНА „ЦЕЦА“ ВЕЛИЧКОВИЧ – РАЖНАТОВИЧ

Наричаната в страната си Кралицата на сръбската музика Светлана „Цеца“ Величкович-Ражнатович не се нуждае от представяне – и в западната ни съседка, и у нас тя е една от най-обичаните певици наред с Лепа Брена, Весна Змиянац и Драгана Миркович.

Величкович издава първия си албум, когато е едва 15-годишна, а по това време вече има богат опит от участия в музикални конкурси и фестивали. Тоталният хит „Кукавица“ в изпълнение на Цеца  се появява на бял свят като част от албума Шта је то у твојим венама от 1993 година, с който певицата тръгва на турне. Същата година Цеца среща бъдещия си съпруг, от койтоима две деца – Велко и Анастасия.

 В края на 2001 се появява отново на сцена с албума „Децениja“ и голям концерт  на стадион „Црвена звезда“. От албума ѝ се раждат три мега-хита — песните „Забрањени град“, „39,2“ и „Драгане моj“.

Върхов момент в кариерата й е концертът на „Ушче“ в Белград на 17 юни 2006 г. пред над 120 000 души, когато изнася четиричасов о шоу и представя албума „Идеално лоша“. Песента „Пиле“ от него се превръща в поредния разгромяващ хит.

През 2009 г. Цеца отваря свое музикално звукозаписно студио „Ceca Music Studio“.

Въпреки бурния си живот – низ от върхове и спадове в личен план, Цеца успява да натрупа актив от 15 студийни албума, от които се ражда дълъг списък от хитове, спечелили й  хиляди почитатели на Балканите и по света.

Последният дългосвирещ  албум на Цеца Величкович е издаден през миналата година и носи заглавието Љубав живи. 

На 22 май в Арена Армеец  българската публика ще бъде една от първите, видели на живо изпълнения от Љубав живи.

 

Цеца Величкович приситга с чартърен полет на 18 април

Над 500 билета за Цеца Величкович продадени за два часа

 

Лепа Брена пристига в новата “Арена Армеец” 

Драгана Миркович с концерт в София през юни

Драгана и Весна пеят в София над два часа и половина