Весна Змиянац похапна октоподи и калмари в рибна къща "При Яфата"

Весна Змиянац похапна октоподи и калмари в рибна къща “При Яфата”

Весна Змиянац похапна октоподи и калмари в рибна къща “При Яфата”

начало » Новини » Весна Змиянац похапна октоподи и калмари в рибна къща “При Яфата”

Весна Змиянац похапна октоподи и калмари в рибна къща "При Яфата"

Весна Змиянац, която пя в зала 1  заедно с Драгана Миркович в петък вечер пред пълна зала, остана в София за уикенда, за да разпусне с приятели.

След невероятните емоции на близо тричасовия концерт, на който публиката буквално изпадна в екстаз като не спираше да танцува и пее като един заедно с изпълнителките, Драгана Миркович веднага замина за участие в Австрия, а Весна  предпочете да се отдаде на купон в София.

Въпреки че от няколко дни я мъчеше неприятна настинка, Весна Змиянац стисна зъби и се раздаде на сцената, а невероятният й глас по нищо не издаваше проблемите с гърлото и високата температура.
Явно заредена с енергията на 4-хилядната публика в зала 1 на НДК, Весна се отправи към любимия си ресторант – Рибна къща „При Яфата“.

 Там живата легенда на сръбската музика вдигна няколко тоста за здравето на своите домакини и похапна селектирани плата от октоподи, калмари и средиземноморска салата.

Запознати твърдят, че са видели Весна Змиянац и на следващия ден по обяд в уютната градина на ресторанта, малко преди да се завърне в Сърбия зa поредни клубни участия.