Vienna Mozart Orchestra пристигат със специални изисквания!

Vienna Mozart Orchestra пристигат със специални изисквания!

начало » Новини » Vienna Mozart Orchestra пристигат със специални изисквания!

Vienna Mozart Orchestra пристигат със специални изисквания!

С много Коледно настроение и със специални изисквания след броени дни пристигат Vienna Mozart Orchestra. Музикантите носят изтънчения дух на 18 век и съответно желанията им по отношение на настаняване, кухня и транспорт са различни от традиционните.

Като експерт в посрещането на световни звезди и знаменитости Витоша Парк Хотел ще предостави всички необходими условия, за да се чувстват артистите като у дома си. Едно от изискванията на оркестъра е да има две отделни стаи, в които да се съхраняват автентичните костюми, перуки и пюпитри. Реквизитът им е застрахован на много висока стойност и е много важно да се съхранява по подходящ начин. Специално изискване на артистите е в хотела да има басейн, тъй като по-голямата част от музикантите от оркестъра не започват своя ден без редовна тренировка. Витоша Парк Хотел ще осигури класна селекция червени вина, поднесени с френски и италиански сирена, и отбрани месни деликатеси, като ВИП посрещане на Виенския оркестър, който гостува за първи път в България.

След концерта на 14 декември в София Vienna Mozart Orchestra ще се докоснат и до изкушаващите предложения на екзотичната кухня на столичното заведение PS Food & Drinks. По изискване на музикантите менюто ще е разнообразно, с поне 10 компонента. Мениджмънтът на артистите избра заведението от 8 други, които представиха своите менюта и снимки на интериора.

Официален превозвач за Коледното турне на Vienna Mozart Orchestra в България ще бъде Юнион Ивкони. Луксозният автобус ще предложи комфортно настаняване, както и топли и студени напитки, и развлекателни филми по време на пътуването, което никак няма да е кратко.

Откриването на Коледното турне на Vienna Mozart Orchestra на 10 декември във Велико Търново, в ДКС Васил Левски ще започне с коктейл от червено вино от Винотека Лозария и Изба Рупел. От 18 часа, час преди концерта, всеки един от гостите ще може да се наслади на изискана атмосфера и да сгрее душата с вино и класическа музика.

Концертите от Коледното турне на Vienna Mozart Orchestra ще бъдат на 14 декември в София, зала 1 на НДК, от 20 часа, на 10 декември във Велико Търново, ДКС „Васил Левски“, от 19 часа, на 11 декември във Варна, Фестивален комплекс, от 19 часа, на 12 декември в Бургас, Държавна опера, от 19 часа и на 13 декември в Пловдив, Концертна зала, от 19 часа.

Билети за концертите се продават на касата на НДК, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg.